Menu
Your Cart

V sobotu  10. září od 12:00  se koná kurz zaměřený hlavně na NAKLEPÁVÁNÍ.  U nás v Mladočově (nedaleko Litomyšle ve východních Čechách) v poklidu naši stodoly se v malé skupině budete moci soustředit NA TO NEJPODSTATNĚJŠÍ!  Rovnou se prosím přihlaste (viz kurzy v eshopu), nebo si jen požádejte o další informace na info@kosimesnadno.cz. Těšíme se na Vás!

<

Our blog - Recepty RSS Feed

16 May2022 MEAT LOAF
Admin Admin 0 904
..
25 May2015 FALAFEL (Cizrnové placičky)
0 134
Placičky falafel jsou relativně jednoduché na přípravu, cizrnu lze i upravit tak, že ji projdeme v mlýnku na maso. Je příjemné i fyzicky kousat a rozmělňovat v ústech tyto "karbenátky..
14 Mar2015 Zarathustrův chléb
0 153
Již dlouho jsem si brousila zuby na tento zdravý recept, který mě zaujal svým názvem. Chtěla jsem ochutnat na jazyku staré časy Perské říše. Chléb je jednoduchý, žádná věda a chutná velice. Jistě se..
25 Aug2014 Quiche z červené papriky ( s cukinou)
0 94
QUICHE Z ČERVENÉ PAPRIKY (/kiš/, francouzský slaný koláč podobný omeletě fritata, p.př.) Mam rada kulata jidla uprostred rodinneho stolu, symbol celosti rodiny..., z nichz si pak kazdy ukroji por..
25 Aug2014 Minestrone
0 119
MINESTRONE (Italská hustá polévka třeba s fazolemi a jinou zeleninou, p. př.) Pro 6 osob 1,9 l hovězího vývaru  1 struček česneku, oloupaného a rozmačkaného 2 šálky vařených fazolí ledvina 1 š..
20 Aug2014 Ratatouille
0 128
Je cas leta, cas cerstve zeleniny. Vyziva dle vyzivujicich tradic se nekdy redukuje na "maso", coz samozrejme neni vubec pravda, protoze lidi tradicne zivilo nejen maso, ale i kosti, vnitrnosti, obi..
06 Jul2014 Kuřecí játrová paštika
0 94
KUŘECÍ JÁTROVÁ PAŠTIKA (Přeloženo z knihy Nourishing Traditions, s. 171.) Na 12-18 porcí   3 polévkové lžíce másla 0,45 dkg kuřecích nebo kachních jater nebo jejich směs 20 dkg h..
02 Jul2014 Základní hnědá rýže (namáčená)
0 106
Třídruhová pestrobarevná rýže z Probia ZÁKLADNÍ HNĚDÁ RÝŽE (NAMÁČENÁ)   6-8 porcí   2 šálky dlouhozrnné nebo krátkozrnné hnědé rýže 4 šálky teplé filtrované vody plus 4 polévkov..
17 Jun2013 Pizza po staru
0 115
 PIZZA (přeloženo z knihy Nourishing Traditions) Na 2 pizzy o průměru 25 cm   1 jogurtové těsto podle receptu (Recept na jogurtové těsto viz níže) 2 šálky kečupu s kousky r..
04 Jun2013 Mouka z žitného bulguru (sladová)
0 132
Mouka z žitného bulguru je výborná na zahušťování. Bulgur je původně naklíčené obilí především pšenice a jakékoliv pokrmy z něho budou stravitelnější. Česky se takové mouce v podstatě ..
17 May2013 Domácí hořčíkový sprej (+Epsomská sůl)
0 125
Tapeta s oceánem volně dostupná na internetu Hořčík neboli magnézium je prvek, kterého máme málo, protože voda, kterou pijeme, ho má málo, půda je vyčerpaná o tento prvek, v oceánu s..
17 May2013 Karobový fondán
0 126
"Není důvod, abychom neměli  něco krásného na každé jídlo, každý den... Držte se jednoduchosti, především když vaříte pro přátelé-nechyťte se do pasti s předváděním se na večírku s večeří, kterou ..
Showing 1 to 12 of 43 (4 Pages)
Notification Module
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.
The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.
Name
Email
Comments