Menu
Your Cart

V sobotu  10. září od 12:00  se koná kurz zaměřený hlavně na NAKLEPÁVÁNÍ.  U nás v Mladočově (nedaleko Litomyšle ve východních Čechách) v poklidu naši stodoly se v malé skupině budete moci soustředit NA TO NEJPODSTATNĚJŠÍ!  Rovnou se prosím přihlaste (viz kurzy v eshopu), nebo si jen požádejte o další informace na info@kosimesnadno.cz. Těšíme se na Vás!

<

Our blog - Postranní střípky RSS Feed

16 May2012 Jezte tuk, shoďte tuk, aneb kalorie není kalorie
0 128
Kniha Fallonové a Enigové, PhD Jezte tuky, shoďte tuky Víte, jak sedlák vykrmí svá prasata? Vykrmí je na odstředěném mléce. William Campbell Douglass, MD The Milk Book [Kniha o mléce..
27 Feb2012 Humorista Mark Twain o másle, margarínu a olivovém oleji v Životě na Mississippi
0 110
Následující ukázka je z knihy Nourishing Traditions, strana 150-151, použila jsem stejný vyňatek tentokráte z českého vydání knihy Marka Twaina Život na Mississippi, Praha: Státní nakl..
12 Feb2012 Umělé zuby, obličeje a klučina cholesterol
0 61
Je stále zima a pomalu plánujeme další sezónu, co je prioritou, co počká, co potřebujeme a co nepotřebujeme. Občas koukáme na britský sitcom Jen blázni a koně o dvou bratrech, kteří ..
31 Jan2012 Váleční zajatci jdou po tucích
0 104
Zajatecký tábor, dnešní prefektura Okinawa Před mnoha lety jeden z mých dobrých kamarádů popsal své vzpomínky na jeden banket, který byl uspořádán u příležitosti přivítání jeho a spoluzajat..
17 Nov2011 Klíčení obilí a namáčení ořechů
0 62
      Pokud jíte dost velké množství pekanů, vlašských ořechů, para ořechů, lískových ořechů* a jiných, máte na výběr buď společně s nimi spolknout kapsle enzymů, aby se neutrali..
15 Nov2011 Sladké brambory (batáty)
0 48
       Propíchněte nožem na několika místech celé sladké brambory. Pečte při teplotě 177 st. C asi 1 hod a půl, nebo dokud nejsou měkké. Rozřežte je a rozmačkejte s máslem a solí..
12 Nov2011 Dobroty
0 68
Nikdy nemohu vědět, proč třeba u protějšího stolku v restauraci někdo pije coca-colu a jí spoustu sladkostí. Třeba mu někdo umřel, nemá zrovna v ten moment motivaci konzumovat něco jiného. Nevím p..
19 Oct2011 Brambory
0 60
Přeloženo z knihy Výživné tradice, str. 396-397.   Sklízeň raných brambor   Díra do sklepa... Brambory jsou první mezi druhy zeleniny, které přišly z Nového světa. Evro..
12 May2011 Karob (Svatojánský chléb)
0 61
  Marnotratný syn, když byl v nouzi největší, "jedl slupky, jaké svině žraly "*. Jeho jídlem byl lusk karobu, po tisíciletí významná potravina ve stravě Středního východu. V posledních desetiletí..
26 Nov2010 Zelí, zelí... to nás rozveselí
0 61
...říkávala moje babička. Nakrouhané (mám moc ráda toto sloveso...) zelí, které se s cibulí, kmínem a solí natlačí a našlape do hlíněné nádoby zelňáku (angl. crock)  dobře chutná a dlouho v..
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)
Notification Module
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.
The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.
Name
Email
Comments