Menu
Your Cart

V sobotu  10. září od 12:00  se koná kurz zaměřený hlavně na NAKLEPÁVÁNÍ.  U nás v Mladočově (nedaleko Litomyšle ve východních Čechách) v poklidu naši stodoly se v malé skupině budete moci soustředit NA TO NEJPODSTATNĚJŠÍ!  Rovnou se prosím přihlaste (viz kurzy v eshopu), nebo si jen požádejte o další informace na info@kosimesnadno.cz. Těšíme se na Vás!

<

Our blog - POZOR SÓJA! RSS Feed

03 May2012 Pozor na sóju! (Jen fermentovanou a jen trošku a spíš jen v Japonsku)
0 142
Knížka (beletrie) "Kuchyně"Japonky Banany Jošimoto, která vyšla i česky v nakladatelství Brody "Sója je jedovatou rostlinou a jestli mi nevěříte, běžte na stránky FDA a podívejte se ..
13 Jan2011 Sója?
0 66
Asiaté si vyvynuli způsoby naočkovávání namáčených a uvařených luštěnin, obzvláště sójových bobů, čímž vznikají takové produkty, jako je  pasta miso, "sýry" tempeh a nattó. Ve skutečnosti by se ..
02 Jan2011 Luštěniny - fazole, čočka, hrách, ...(sója?)
0 61
LUŠTĚNINY   Sally Fallonová Mary G. Enigová, PhD Luskoviny či luštěniny jako jsou fazole, cizrna, čočka, hrách, burské oříšky a kešú živily lidstvo po staletí. Po celém světě slouž..
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)
Notification Module
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.
The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.
Name
Email
Comments