Menu
Your Cart

V sobotu  10. září od 12:00  se koná kurz zaměřený hlavně na NAKLEPÁVÁNÍ.  U nás v Mladočově (nedaleko Litomyšle ve východních Čechách) v poklidu naši stodoly se v malé skupině budete moci soustředit NA TO NEJPODSTATNĚJŠÍ!  Rovnou se prosím přihlaste (viz kurzy v eshopu), nebo si jen požádejte o další informace na info@kosimesnadno.cz. Těšíme se na Vás!

<

Our blog - KVAŠENÍ ZELENINY A OVOCE RSS Feed

31 Dec2013 Řepný kvas
0 220
"Žádný ukrajinský domov nebyl nikdy bez svého "řepného kvasu". Kvas byl vždycky po ruce a připraven, když se měla příjemná, kyselá chuť přidat do polévek a kyselých zálivek."  Lubow A...
19 Aug2011 Kvašené hruškové čatný
0 72
    Přináším zde recept na tradiční fermentované domácí čatný, (angl. "chutney", které je opravdu moc "chutné", zkrátka jako dochucovadlo stojí za hřích). Recept je určen pro zhrub..
18 Aug2011 Kvašená zelenina a ovoce
0 130
Poznámka překl. na úvod:   Následující přeložený text se týká jak fermentované zeleniny, tak i kvašeného ovoce.  V poslední době totiž slyšíme kolem sebe dobře míněné mantry o tom,..
26 Nov2010 Zelí, zelí... to nás rozveselí
0 105
...říkávala moje babička. Nakrouhané (mám moc ráda toto sloveso...) zelí, které se s cibulí, kmínem a solí natlačí a našlape do hlíněné nádoby zelňáku (angl. crock)  dobře chutná a dlouho v..
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Notification Module
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.
The product is currently Out-of-Stock. Enter your email address below and we will notify you as soon as the product is available.
Name
Email
Comments