Paní Sally Fallon se líbí česká obálka..., i když nerozumí ani "lick" (lízanec) Paní Sally Fallon se líbí česká obálka, i když nerozumí ani "lick" (lízanec)

Milí přátelé Vyživujících tradic,

níže otiskuji odpověď na otázku jednoho pána, která se týká toho, kdy vyjde knížka.

Trefil jste se s otázkou ve správný čas. Máte totiž pravdu, že je to na spadnutí. Zítra odesíláme v pdf elektronicky knihu k tisku, který může trvat max. tři týdny. Abychom zachovali avizovanou cenu okolo 570 Kč, musíme objednat náklad 1000 knih. Počítáme ale s tím, že oznámíme oněm 497 zákazníkům, kteří chtějí vědět, kdy bude kniha na skladě, že si ji mohou předobjednat (čimž nám dopředu pošlou nějaký ten kapitál), což nám pomůže pak tisk uhradit.
Předobjednat to pak můžete i Vy, a právě  tím nám pomoci. Každopádně čekejte brzy zprávu o tom, že bude kniha k dispozici. Děkuji i za nabídku pomoci trošku věc zasponzorovat, budu-li to potřebovat , zkusím se na Vás obrátit.
   Dále plánuju, že by bylo dobré zorganizovat u nás ve vesničce Mladočov v rekonstruované budově bývalé školy některý víkend na konci září Setkání přátel vyživujících tradic, kde bych udělala malou powerpointovou přednášku, pozvala na ní autorku předmluvy k českému vydání MUDr. Elekovou a vůbec udělat takový nějaký "křest" knížky spolu s promítnutím videopozdravu Sally Fallon pro české čtenáře.....Co myslíte?

Předobjednávky a prodej na kosimesnadno.cz Kniha

Nahlédni dovnitř

Download

[embed width="600" height="900"]/image/catalog/wp-content/2015/08/VyzivujiciTradice-Preview.pdf[/embed]

Zdravím a přeji hezké dny všem, Věra Dudmanová
info@vyzivujicitradice.cz