Menu
Your Cart

Rakouské kosy Schroeckenfux opět na skladě!

Přijeďte k nám do Mladočova na  1. kurz kosení a naklepávání v sobotu 18.května 2024!

<

Náš blog spojený s hospodařením, kosením a vyživujícími tradicemi - Vepřové RSS Feed

24 Nov2012 Vepřové dilema
0 491
"Vepřo-knedlo-zelo je úplně vymyšlené jídlo, vymyslel ho jeden restauratér a začal prosazovat jako české jídlo. Dřív se podávaly knedlíky posypané škvarky nebo osmaženou cibulkou či po..
15 Dec2011 Česká vyživující tradice: zabíjačka
0 432
  Náš "Pepa pig", ale vlastně to byla Růženka   Česká kuchyně se může pochlubit  určitou tradicí (národní kulinářskou praxí, či kultem prasete)- národním pokladem, která je plně v soulad..
07 May2011 Vepřový bůček
0 179
Vepřový bok nejlépe s kosti (žebrem) pozvolna za nízké teploty, obrácení a občasného podlévání upečeme v troubě s nakrájenou cibulí, kmínem a keltskou solí (trvá to tak zhruba 1 hod a půl, ale j..
Zobrazit 1 až 3 z 3
Používáme soubory cookie a další podobné technologie, abychom zlepšili váš zážitek z prohlížení a funkčnost našich stránek. Zásady ochrany osobních údajů
Produkt je momentálně nedostupný. Zadejte níže svou e-mailovou adresu a my vás budeme informovat, jakmile bude produkt dostupný.
Jméno
E-mail
Připomínky