Vážení zákazníci, těší nás Váš zájem o KNIHU zubaře Pricea VÝŽIVA A FYZICKÁ DEGENERACE. Díky odkazu Adama Rawa na naše knihy na jeho internetovém videokanále knížky sice nemáme již vyrobené do zásoby a vyrábíme je aktuálně jen v režimu "just in time", děláme ale maximum, aby Vaše kniha byla vyrobena a odeslána v co nejkratším čase po vašem objednání. Aktuálně počítejte s doručením knihy do 3-4 týdnů. Děkujeme Vám za pochopení a přejeme Vám pohodové dny. Dudmanovi
Nové Ergonomické kosiště rakouského stylu skladem od 15.9.20
Aktuálně Ergonomická kosiště a několik modelů kosu a několik dalších položek není skladem. Budeme je mít k dispozici, než bude tráva připravena k sekání, nejpozději do konce dubna. Omlouváme se za nepříjemnosti.

Ledvinky na cibulce

v Recepty, Vše Prosinec 23, 2010. 0 příspěvek

K tomuto jídlu jsem použila 2 čerstvé ledvinky, které byly součástí výslužky z domácí zabíjačky, a dvě z našeho půlročního beránka. Dva dny byly namočeny v syrovátce a ponechány ve velmi chladné místnosti. Je z nich odstraněna taková blanka, z níž byly ledvinky vyjmuty. 
      Další zpracování bylo velice jednoduché:
na ghí jsem osmažila cibulku, přidala na kousky nakrájené ledvinky, sůl, podlila vodou a asi 20 minut povařila doměkka. Nakonec jsem je popepřila a posypala troškou sušené majoránky a dodala 3 lžíce chlebového kvásku na zahuštění. Podávala jsem je s uvařenou pohankou ozdobenou natí petržele a s křupavým kvašeným zelím.

Štítky: ledvinky, vnitřnosti
Poslední Aktualizece: Březen 13, 2017

Příspěvky

Zanechej komentář

Zanechej odpověď

text_captcha