Vážení zákazníci, těší nás Váš zájem o KNIHU zubaře Pricea VÝŽIVA A FYZICKÁ DEGENERACE. Díky odkazu Adama Rawa na naše knihy na jeho internetovém videokanále knížky sice nemáme již vyrobené do zásoby a vyrábíme je aktuálně jen v režimu "just in time", děláme ale maximum, aby Vaše kniha byla vyrobena a odeslána v co nejkratším čase po vašem objednání. Aktuálně počítejte s doručením knihy do 3-4 týdnů. Děkujeme Vám za pochopení a přejeme Vám pohodové dny. Dudmanovi
Nové Ergonomické kosiště rakouského stylu skladem od 15.9.20
Aktuálně Ergonomická kosiště a několik modelů kosu a několik dalších položek není skladem. Budeme je mít k dispozici, než bude tráva připravena k sekání, nejpozději do konce dubna. Omlouváme se za nepříjemnosti.

Jehněčí na kari se stévií

v Recepty, Vše Leden 28, 2011. 0 příspěvek

Odkostím plecko z východofríského beránka a nakrajeme maso na kostky, promíchám vše se směsí kari bez konzervantů, toto koření (viz foto) jsem koupila přes internet, má neobyčejně dobrou chuť. Maso nechám na alespoň 7 hodin v lednici a pak osmažím na másle či sádle cibuli a maso podusím doměkka, přidám do něho malou lžičku nasušené a nadrolené stévie (listy). Je to celkem nenáročná bylina, která má ráda pravidelnou zálivku, přes zimu ji mám v málo osvětlené koupelně a zalévám ji minimálně. Jako příloha jsou výborné “jacket potatoes”- 8 minut vařené celé brambory s kmínem a solí, které se nachají úplně vychladnout a pak se rozkrájí napůl a “poškrábnout” vidličkou a hodí smažit do rozpáleného tuku v pekáči v troubě. Smažím je momentálně na hovězím loji z domácího chovu souseda. Pokud nejsou brambory, tak použiju pohanku.

Poslední Aktualizece: Březen 12, 2017

Příspěvky

Zanechej komentář

Zanechej odpověď

text_captcha