Vážení zákazníci, těší nás Váš zájem o KNIHU zubaře Pricea VÝŽIVA A FYZICKÁ DEGENERACE. Díky odkazu Adama Rawa na naše knihy na jeho internetovém videokanále knížky sice nemáme již vyrobené do zásoby a vyrábíme je aktuálně jen v režimu "just in time", děláme ale maximum, aby Vaše kniha byla vyrobena a odeslána v co nejkratším čase po vašem objednání. Aktuálně počítejte s doručením knihy do 3-4 týdnů. Děkujeme Vám za pochopení a přejeme Vám pohodové dny. Dudmanovi
Nové Ergonomické kosiště rakouského stylu skladem od 15.9.20
Aktuálně Ergonomická kosiště a několik modelů kosu a několik dalších položek není skladem. Budeme je mít k dispozici, než bude tráva připravena k sekání, nejpozději do konce dubna. Omlouváme se za nepříjemnosti.

Polévka z ovesných vloček

v Recepty, Vše Duben 25, 2011. 0 příspěvek

Jako obilná mouka podléhají i ovesné vločky žluknutí, proto je nejideálnější si vždy čerstvou mouku či vločky namlít těsně před použitím…


Již to bublá, jak to kvasí, vločky jsou pak mírně nakyslé...

Koupené nebo čerstvě namleté ovesné vločky namočíme na 2-3 dny do vody. Poté uvaříme s kmínem v masokostním vývaru (s cibulí a česnekem či jinou zeleninou), to abychom z ovsa využili co nejvíce bílkovin. Přidá se jen trochu pepře a čerstvé divoké pažitky a sůl.

Štítky: ovesné-vločky
Poslední Aktualizece: Březen 12, 2017

Příspěvky

Zanechej komentář

Zanechej odpověď

text_captcha