Vážení zákazníci, těší nás Váš zájem o KNIHU zubaře Pricea VÝŽIVA A FYZICKÁ DEGENERACE. Díky odkazu Adama Rawa na naše knihy na jeho internetovém videokanále knížky sice nemáme již vyrobené do zásoby a vyrábíme je aktuálně jen v režimu "just in time", děláme ale maximum, aby Vaše kniha byla vyrobena a odeslána v co nejkratším čase po vašem objednání. Aktuálně počítejte s doručením knihy do 3-4 týdnů. Děkujeme Vám za pochopení a přejeme Vám pohodové dny. Dudmanovi
Nové Ergonomické kosiště rakouského stylu skladem od 15.9.20
Aktuálně Ergonomická kosiště a několik modelů kosu a několik dalších položek není skladem. Budeme je mít k dispozici, než bude tráva připravena k sekání, nejpozději do konce dubna. Omlouváme se za nepříjemnosti.

Kuřecí játrová paštika

v Recepty, Vše, Z knihy Výživující tradice Červenec 06, 2014. 0 příspěvek

KUŘECÍ JÁTROVÁ PAŠTIKA (Přeloženo z knihy Nourishing Traditions, s. 171.)

Na 12-18 porcí  

3 polévkové lžíce másla

0,45 dkg kuřecích nebo kachních jater nebo jejich směs

20 dkg hub, omytých, sušených  a nahrubo nasekaných

1 svazek zelených cibulí - nakrájených

2/3 šálku suchého bílého vína nebo vermouthu (vermutu)

1 utřený struček česneku

1/2 čajové lžičky suché hořčice

1/4 čajová lžička suché rozmarýny

1 polévková lžíce citronové šťávy

1/2 kostky změklého másla mořská sůl  

Rozpusťte máslo v těžké pánvi. Přidejte játra, cibuli a houby a vařte za občasného míchání asi 10 minut, dokud se játra neusmaží. Přidejte víno, česnek, hořčici, šťávu z citronu a bylinky. Přiveďte k varu  a vařte nepřikryté, dokud tekutina nezmizí. Nechejte vychladnout. Zpracujte v mixéru se změklým máslem. Dochuťte. Dejte do kameninové nádoby nebo formy a dobře vychlaďte. Podávejte s celozrnným chlebem a trojúhelníkovými krutony.

 

Štítky: recepty
Poslední Aktualizece: Březen 12, 2017

Příspěvky

Zanechej komentář

Zanechej odpověď

text_captcha